16.5 C
Aleşd
sâmbătă, 2 decembrie 2023
 

Kézilabda emléktorna NOSZ ZOLTÁN tiszteletére

Kézilabda tornát szervezett, immár második alkalommal, az élesdi Constantin Şerban Elméleti Líceum testnevelő tanára Nosz Levente, édesapja, hajdani Nosz Zoltán emlékére, FIÚK IFJÚSÁGI III. kategóriában. A június 4-i gálán, a városi sportcsarnokban, 4 csapat mérkőzött, a házigazdákon kívül nagyváradiak, kolozsváriak, s a határon túli berettyóújfalusiak.

- Publicitate -

Az ünnepi megnyitón jelen voltak a névadó volt tanítványai, kollegái, tisztelői, akik meghatóan hallgatták Răcuciu Nicolae, nyugdíjas tanár méltató szavait. Az egykori kollega és barát bemutatta életútját, őssi- és élesdi pedagógusi pályáját igazgatóként és testnevelő tanárként, de kiemelte számos sportsikerét, amit kitartó munkával ért el. Beszéde végén beszélt a mai korban kézilabdát oktatóik nehézségeiről, a támogatók hiányáról, majd egy perces néma csenddel emlékeztünk Nosz Zoltánra, az édesapára, a szigorú igazgatóra, a segítőkész kollegára, a kiváló edzőre és sportemberre.

EREDMÉNYEK: Kolozsvár- Nagyvárad: 23-19, Élesd- Berettyóújfalu: 18-22, Berettyóújfalu- Nagyvárad: 21-9, Élesd- Kolozsvár: 13-12, Élesd- Nagyvárad: 20-9, Berettyóújfalu- Kolozsvár: 18-26.

VÉGSŐ SORREND:

  1. KOLOZSVÁRI ARDEALUL SE
  2. ÉLESDI 2003 KÉZILABDA KLUB
  3. BERETTYÓÚJFALUI MUNKÁS SE
  4. NAGYVÁRADI TONIC SE

Az ÉLESDI  2003 KÉZILABDA KLUB főszervezésében, az edzők és a csapatok oklevelekben, illetve kupákban részesültek, de különdíjakat is osztottak, mint az élesdi Bohuş Daniel gólkirálynak, a legtechnikásabb újfalusi Nagy Dávidnak, s a legjobb kapusoknak: Rus Bogdan (Kolozsvár) és Baicar Milan (Élesd). A Fair play díjat Nagyvárad kapta. Gratulálunk a szervezőnek, Suciu Alin és Kósa Adrian mérkőzésvezetőknek, Gaşpar Eduard időmérőnek és titkárnak, s külön az élesdi csapatnak, a következő összeállításal: kapusok: Baicar Milan, Vana Daniel, mezőnyjátékosok/ lőtt gólok: Baicar Andrei (9), Floruţa Laurenţiu (7), Bohuş Daniel (22), Titiş Mihai, Kűrti Elemér, Székely Alex (8), Nosz Tamás (5).

Ciavoiné Létai Andrea, Nosz Zoltán egykori tanítványaA megnyitó pillantai Az élesdi csapat

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,473FaniÎmi place
1,747CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI