Termeni și condiții

Prin accesarea AlesdOnline, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos:

  1. Acces

Permisiunea dumneavoastra, odata cu accesarea site-ului AlesdOnline, este pentru obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

AlesdOnline realizeaza si asigura servicii si informare in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul de la adresa www.alesdonline.ro. Orice material postat pe site de utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa incarcare. AlesdOnline isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al site-ului in interes comercial. Prin utilizarea AlesdOnline sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului AlesdOnline intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie. AlesdOnline poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de AlesdOnline nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila. AlesdOnline nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de AlesdOnline.

  1. Drepturi de autor, proprietate intelectuala

AlesdOnline va ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa retransmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.

Pentru retransmiterea in totalitate, partial sau modificat a informatiilor de pe AlesdOnline, nu este nevoie de un acord scris ci doar il obliga pe cel care preia informatiile sa precizeze sursa si link direct catre ea.

Orice materiale postate pe site, transmise pe email sau alte cai dovedite, catre AlesdOnline, devin proprietatea AlesdOnline, iar utilizatorii sunt de acord ca acorda licenta neexclusiva, cu titlu gratuit si irevocabila pentru acele materiale.

In cazul in care identificati materiale care incalca legea dreptului de autor sa ne trimiteti un email la:[email protected].

3. PROTECŢIA DATELOR

a) AlesdOnline.ro prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către AlesdOnline.ro, precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.

b) Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de ştiri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.

c) AlesdOnline.ro ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.

d) Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

e) AlesdOnline.ro nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către AlesdOnline.ro.

f) Site-ul www.AlesdOnline.ro foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi

  1. Alte termene:

AlesdOnline isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, AlesdOnline isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe AlesdOnline pot sa fie furnizate de terte persoane cu care AlesdOnline are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului AlesdOnline pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. AlesdOnline nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, AlesdOnline nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

AlesdOnline va putea modifica, si fara o notificare prealabila, Termenii si Conditiile de mai sus, ele fiind afisate pe aceasta pagina si puse la dispozitia utilizatorilor.

Prin continuarea utilizarii AlesdOnline, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.