Despre Noi

Pe site-ul www.alesdonline.ro, puteti afla stiri, evenimente, informatii utile, turism si cultura din Alesd si judetul Bihor!

Echipa noastra este formata din jurnalisti tineri, unii doar cu sufletul tânar, dar experimentati, ce doresc sa faca din aceasta publicatie una de referinta pentru mediul online alesdean.

Ne adresam în general persoanelor cu vârsta peste 18 ani, oameni ancorati în realitatile social-economice si politice ale judetului. Pentru ca stim cât de exigent este alesdeanul cînd vine vorba de informatie, AlesdOnline vine cu un proiect complet si complex, care speram sa fie pe placul tuturor.

Ca orice publicatie online care se respecta una din rubricile de baza ale siteului este cea destinata STIRILOR. Cititorii nostri vor gasi zilnic pe site cele mai noi informatii din toate domeniile de activitate plecând de la administratie si politica si ajungând pâna la sport sau viata agitata de noapte a Alesdului si a celorlalte localitati din Bihor. Nici sanatatea, cultura, economia, agricultura sau evenimentele petrecute în judet sau la nivel national, care ne influenteaza viata, nu vor fi ocolite, echipa AlesdOnline promitând publicului ca va informa prompt si echidistant.

AlesdOnline este locul unde problema, solicitarea sau nemultumirile dumneavoastra vor ajunge la urechile care trebuie, pentru ca ÎMPREUNA NE FACEM AUZITI!

AlesdOnline va aduce fata în fata cu persoane si personalitati care au ceva de spus. Aici vom încerca sa transpunem într-un dialog cu intervievatul câteva puncte de reper ale vietii si carierei, scopul nostru fiind acela de a apropia publicul nostru de oamenii care au ceva se spus si de valorile orasului.

Pentru cei mai energici avem pregatita rubrica EVENIMENTE, unde veti fi pusi la curent cu cele mai tari petreceri din oras, judet si de ce nu cu locurile unde se manânca bine sau alte locatii de petrecere a timpului liber.

AlesdOnline va fi devotat informarii corecte si la timp a cititorilor, fara manipularea stirilor, pentru o justa apreciere a vietii politice, economice si sociale locale si judetene.

AlesdOnline Sursa ta de știri și evenimente!