Publicitate pe site

O campanie de promovare pe AlesdOnline va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Site-ul AlesdOnline.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 300×250 pixeli, până la cele 728×90 pixeli sau care se întind pe toată lățimea site-ului.

Site-ul permite afișarea bannerelor atât pe homepage, cât și în interiorul știrilor, pentru o maximă vizibilitate. De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

O altă modalitate de promovare este cea a știrilor publicitare, care vor fi introduse într-o secțiune specială. De asemenea, puteți opta pentru reclamă prin advertoriale, care sunt o combinație între știrile normale și cele publicitare, aici fiind incluse articole de promovare pentru produse și companii cu link-uri de trimitere către paginile sau site-ul clientului. Un advertorial rămâne permanent pe site.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.

Pentru o oferta detaliata, va rugam sa trimiteti un email la: [email protected]

Oferta de publicitate AlesdOnline. Ce va putem oferi ?

  • Articole sponsorizate pe www.alesdonline.ro, care vor fi distribuite si pe pagina noastra de Facebook.
  • Putem face review-uri sau ne putem prezenta la evenimente.
  • Bannere de diverse dimensiuni, in functie de cerintele clientului, pe www.alesdonline.ro
  • Promovare pagina de Facebook a clientului (ne vom ocupa de cresterea like-urilor si de dezvoltarea brandului la nivelul orașului Aleșd). Intrucat avem peste 35.000 persoane pe Facebook AlesdOnline, va garantam ca si fanii dumneavoastra vor fi din zona Alesd.
  • Organizare concursuri cu premii, pentru atragerea de noi clienti/fani/vizitatori.
  • AlesdOnline detine cea mai importanta pagina de facebook din Alesd:
  • Organizare evenimente pe Facebook. Putem invita pana la 10.000 de aleșdeni.

Statistici Lunare arata ca, www.alesdonline.ro este accesat in medie de peste 60.000 de vizitatori din Alesd si localitatile invecinate. Portalul www.alesdonline.ro este targhetat exclusiv pe publicul din zona Alesd, pagina de facebook, www.alesdonline.ro este si ea targhetata pe zona Alesd + 50 km, public femei/barbati, 18-50 ani, populatie activa.

Dacă doriți un tip de reclamă personalizată, aceasta se poate discuta prin formularul de Contact, pe adresa de email ([email protected]), sau la numărul de telefon 0744.782.984 non-stop. Tot aici puteți obține informații despre tipurile de reclamă disponibile.