Asistentă de pe Ambulanţă aparținând stației din Aleșd, rănită într-un accident în Uileacu de Criș

7104
accident în Urvind
Foto Cristi B.Marian

O autospecială SAJ Bihor aparținând stației din Aleșd a fost implicată, joi, 28 noiembrie, într-un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criș.

„Joi, 28 noiembrie, la ora 06.30, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Ștefănești, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o autospecială de Ambulanță, condusă de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Aleșd, care circula pe direcția Oradea – Aleșd. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată cu partea din față în stâlpul porții de acces a unui imobil”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În urma accidentului rutier, o femeie de 44 de ani, din localitatea Peștiș, pasageră în ambulanță (personal medical), a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

accident în Urvind 1 accident în Urvind accident în Urvind 3