Pizzeria (RIS) cu tradiție în Aleșd, angajează personal

1912
Pizzeria RIS
Foto ©️ AlesdOnline

Pizzeria (RIS) cu traditie in Alesd, recruteaza personal calificat si necalificat, full time si part time, pentru urmatoarele functii:

  • Ospatar


Dacă esti o persoană pasionată de ospitalitate, comunicativa, serioasă, organizată, cu spirit de echipă, atentă la detalii, cu inițiativă, dornică să invete lucruri noi, pozitivă și iti dorești să faci parte dintr-o echipă experimentată si dinamică, te așteptăm la noi in echipă!

Se oferă: seriozitate si loc de munca stabil experiența intr-o locatie cu vechime și bine cotată.
Salariu atractiv in functie de experiență si competențe.

Informatii si programari pentru interviu la numărul de telefon: 0770 902 500

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.