Au aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul dupa ce a cazut 829 de metri

524

Cei de la TechRax revin cu un nou clip cu iPhone 7 in prim plan. Dupa ce clip in care gaureau cu bormasina telefonul a devenit viral, multi oameni plangandu-se ca telefonul nu se mai deschide dupa ce au facut acelasi lucru, ucraineanul din spatele TechRax a incercat o nebunie si mai mare!

 

S-a dus pe Burj Khalifa din Dubai, momentan cea mai inalta cladire din lume. A avut la el un iPhone 7 Plus, versiunea Jet Black, cea mai dorita de utilizatori si pentru care stocul s-a incheiat cel mai rapid, pe care l-a aruncat de la ultimul etaj!


Sursa: Yoda.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.