Google va schimba radical modul in care rezultatele cautarilor online vor fi afisate utilizatorilor

232

Peste cateva luni, Google va indexa separat paginile accesate de pe mobil si pe cele vizualizate de pe desktop. Astfel, utilizatorii vor vedea rezultate diferite pentru aceeasi cautare online in Google, in functie de gadgetul pe care il folosesc.

 

De asemenea, oficialii Google au anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca indexul pentru mobil va fi mai atent actualizat decat cel pentru desktop, astfel incat utilizatorii care folosesc mobilul pentru a cauta informatii online vor gasi rezultate mai bune.

Aceste schimbari vin ca o urmare fireasca a faptului ca din ce in ce mai multi utilizatori de internet prefera sa foloseasca mobilul, in detrimentul calculatorului, scrie Business Insider.

Companiile vor trebui sa investeasca mai mult si sa acorde prioritate optimizarii site-urilor pentru mobil, daca vor dori sa ramana bine indexate in Google.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.