Fanii brandului Nokia vor avea parte de o surpriza placuta in scurt timp

255

Oficialii Microsoft au anuntat ca in urmatoarele luni mai multe gadgeturi sub brandul Nokia vor fi lansate pe piata. Este vorba de doua modele de telefoane mobile clasice, care vor fi prezentate anul acesta si de cel putin doua modele de smartphone, care urmeaza sa fie lansate in prima parte a anului viitor, scrie publicatia GSM Arena.

 

Noile telefoane mobile clasice vor fi realizate in Vietnam, de FIH Mobile, o subsidiara a Foxconn. Compania a preluat fabrica locala condusa initial de Nokia si apoi de Microsoft.

Modelele care vor fi lansate anul viitor vor fi probabil produse de HMD Global, compania care a cumparat drepturile de productie pentru telefoanele Nokia. De asemenea, in scurt timp va fi lansata si o tableta Android sub brandul Nokia – Nokia D1C.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.