( VIDEO) COLINDE – ANSAMBLU „DATINA” DIN ALESD

402

În ajunul Crăciunului, spiritul sărbătorilor a cuprins si Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Alesd unde primii colindători şi urători, fac parte din ansamblul „Datina” al Colegiului Tehnic.

 

Bucuria a fost starea de spirit a zilei, primiţi cu multă căldură la Cantina Sociala din Alesd, elevii au incalzit atmosfera cu colinde frumoase. Cei prezenti s-au arătat extrem de încântaţi de programul de colinde prezentat de elevi.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.