Iarasi vara

211

              Ne regasim cu ganduri de bine si speranta !

 

  Astazi va voi vorbi despre placerile simple de peste vara.

 Daca stam stramb si judecam drept nu avem nevoie de prea multe ca sa fim fericiti. Recunoastem toti acest lucru in sinea noastra .

Vara putem visa la tot felul de lucruri frumoase …

Ce bine va face sa va treziti cu zece minute mai devreme decat de obicei , sa va asezati in fata ferestrei deschise , inspirati cat de adanc puteti , respirati mirosul de frunze , pamant, ploaie ,soare.

Apoi o cafea buna , aromata…

Atunci cand caldura devine inabusitoare relaxati-va facand un dus racoritor , eventual cu un gel aromat, sa vedeti cum va vine buna dispozitie .

Aveti un sfert de ora liber numai pentru dumneavoastra.

Asezati-va pe o banca in parc , intindeti-va fata ca sa o vada soarele si vantul , inchide-ti ochii si lasati-va rasfatati .

Duceti-va la padure si asezati-va la umbra unui copac mai gros , ramuros , simtindu-va protejati de vigoarea si frumusetea sa .

Se difuzeaza melodia preferata la radio ? Dati muzica tare ( dar nu prea tare ) dansati si cantati chiar daca sunteti la bucatarie in fata aragazului , face bine la psihic si chiar la kilogramele in plus.

 Si stabiliti asa , pur si simplu : astazi nu fac nimic , imi iau prietenele si ies la cumparaturi , sau doar ne uitam , doar nu costa , vorbim , ne amintim doar de lucrurile placute , visam la o garderoba noua pe care nu ne-o putem permite si ne consolam ca suntem sanatoase !

   Si mai ales nu ne pierdem speranta !

  Asta e !

                                              Georgeta Lucia Ardelean

                 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.