Aleșd Zile de Cultura în perioada 7-9 MAI 2018

223

Începand cu anul 1994 , Biblioteca orășenească ” Octavian Goga ” a inițiat și organizat în fiecare an sărbătorirea patronului spiritual , al cărui nume îl poartă , ” Octavian Goga ” .

 

” Zilele Goga ” au devenit an de an mai bogate în evenimente și elevate în conținut datorită personalităților care au onorat invitațiile.

În ultimii ani, colectivul bibliotecii din Aleșd a diversificat domeniile culturale , incluzand expoziții de artă populară , tradiții și obiceiuri folclorice .

Programul manifestărilor din acest an:

Luni, 7 mai începând cu orele 12.00

Comemorare Octavian Goga – 80 de ani de
la moarte ; Ideea Unirii în opera marelui scriitor
Acțiune în parteneriat cu Colegiul Tehnic
” Alexandru Roman ” la Colegiul Tehnic
” Alexandru Roman ” din Aleșd.

Miercuri, 9 mai începând cu orele 12.00.

”Memoria locului – Constantin Șerban Ctitor
voievodal Biserica de piatră de la Tinăud ”
Deplasare la Tinăud la Biserica de piatră
– în parteneriat cu Liceul Teoretic
”Constantin Șerban ”.

Sperăm că ediția din acest an a ” Zilelor Octavian Goga ” să fie un succes iar numărul participanților să fie pe măsură, transmit organizatorii.

Suntem așteptați cu drag la aceste manifestări !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.