CRĂCIUN BINECUVÂNTAT!

1143
Crăciun fericit
Foto © dailymirror.lk

Sărbătorile și binemeritata vacanță a elevilor se apropie. Crăciunul sperăm că va veni cu zăpadă ca într-o frumoasă ilustrată de iarnă.

 

Să coboare Crăciunul din cer cu calești legate cu fulgii sclipitori ai iernii și sfârșitului de an, un miracol pe care toți îl așteptăm mereu cu aceeași emoție copilărească în care se amestecă bucuria, teama, grija și plăcerea.

Este momentul magic al anului, bogat în daruri , povești, miros amestecat de portocale, mere, miez de nucă și prospețime de brad.

Este seara colindelor vestind nașterea lui IISUS HRISTOS !

Atunci când vin colindătorii supărările pleacă, sufletul se umple de lumină.

Fie ca aceste frumoase, curate și sfinte sărbători să vă găsească sănătoși, plini de speranțe într-un an mai bun și mai fericit, plin de împliniri !

LA MULȚI ANI !

Georgeta Lucia Ardelean

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.