Ganduri de vara

244

Salutare Alesd, ne regasim cu ganduri de bine si speranta !

 

E vara , vara !

E tanara vara , o vara aflata in deplinatatea puterilor sale si totul se supune unui soare care isi revarsa lumina si caldura ca dintr-un corn al belsugului .

Sa ne bucuram de soare , de lumina , sa ne privim in ochi , ochii nostri ca doua mici ferestre prin care uneori, ca printr-o perdea transparenta apare imaginea de o clipa a ” eului ” nostru secret , ascuns in cele mai tainice cute ale sufletului.

Iata ce scrie marele poet indian Rabindranath Tagore  despre ochii nostri :

” Inima mea , pasare a desertului si-a gasit cerul in ochii tai .

Ei sunt leaganul zorilor , imparatia stelelor …In adancul lor se pierd cantecele mele…

Lasa-ma sa ma avant in acest cer, in imensitatea lui singuratica  !

O, lasa-ma sa-i despic norii , sa-mi desfasor aripile in solara lor lumina ! ”

Priviti ochii oamenilor si le veti vedea cu siguranta sufletul !

La buna revedere prieteni !

Georgeta Lucia Ardelean

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.