Starea bărbatului din Aleșd care a căzut de la etajul IV al unui bloc este iremediabilă

4585
căzut etajul 4 Aleșd -2

Imediat după ce a ajuns miercuri la Spitalul Județean din Oradea, i s-au făcut investigații de specialitate, a fost chiar resuscitat cu succes după ce a suferit un stop cardio respirator și a fost supus unei intervenții chirurgicale din pricina leziunilor grave la abdomen.

Însă cu toate eforturile depuse, bărbatul a intrat în moarte cerebrală. Acum se întocmește documentația pentru declararea morții cerebrale ireversibile și familia a fost de acord să doneze organele bărbatului aflat în moarte cerebrală pentru a salva alte vieţi.

Amintim că un bărbat cu vârsta de 43 de ani a căzut în gol, miercuri, în jurul orei 9:00, de la etajul 4 al blocului DN1 din orașul Aleșd, prăbușindu-se pe o mașină.

căzut etajul 4 Aleșd-3

căzut etajul 4 Aleșdcăzut etajul 4 Aleșd-5

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.