Un bărbat a căzut pe o mașină de la etajul 4 al unui bloc din Aleșd (foto)

6851
căzut etajul 4 Aleșd-3
Foto © AlesdOnline

Incident ieșit din comun la Aleșd! Un bărbat a căzut în gol, miercuri, în jurul orei 9:00, de la etajul 4 al blocului DN1 din oraș, prăbușindu-se pe o mașină.

 

Din primele informații, bărbat cu vârsta în jur de 43 de ani e în comă, intubat și ventilat, posibil cu fractură la nivelul coloanei cervicale și cu pneumotorax. La fața locului a intervenit un echipaj medical SAJ Bihor condus de dr. Cristian Dejeu de la Ambulanța Aleșd, care i-a acordat primele îngrijiri medicale și l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea în stare gravă.

Mașina peste care s-a prăbușit bărbatul aparține unui vecin de bloc.

Oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate din ce cauză bărbatul a căzut.

Update: Din primele date, bărbatul a căzut pe fereastra apartamentului deţinut de sora sa.

„Pe moment nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale. Cercetările sunt încă în derulare la faţa locului, unde se află poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd”, a precizat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Știre în curs de actualizare …

căzut etajul 4 Aleșd -2căzut etajul 4 Aleșdcăzut etajul 4 Aleșd-5

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.