POST SCRIPTUM LA PICNICUL CARITABIL

1235
Karolina Tușinovschi
Foto © AlesdOnline

Acțiunea inițiată de primăria Aleșd de a veni în sprijinul tinerei Karolina Tușinovschi, care în urma unui accident regretabil și-a pierdut un braț, având nevoie de procurarea unui braț bionic, al cărui cost se ridică la suma de peste 90 mii euro, a dovedit spiritul umanitar de care dau dovadă românii.

 

Luni 30 septembrie în cadrul ședinței ordinare a Consiliului local, primarul orașului d-l Ioan Todoca inițiatorul acțiunii, a înmânat viitoarei mămici Karolina, gravidă în luna a 6-a, ordinul de plată pentru suma de 43. 000 lei rezultată de la picnicul caritabil din data de 21 septembrie.

Karolina Tușinovschi 3

O acțiune similară s-a desfășurat, duminică 29 septembrie în Biserica „Nașterea Sfântului Ioan” din Aleșd, când la sfârșitul Sfintei Liturghii, preotul paroh Ovidiu Bocșan, a înmânat Karolinei Tușinovschi suma de 2.800 lei donată de credincioșii ortodocși la îndemnul preotului.

Încuvântul său, părintele Ovidiu Bocșan a menționat faptul că „omenia și iubirea frățească nu țin cont de religie”, având în vedere că beneficiara ajutorului este credincioasă romano-catolică. Karolina a mulțumit preotului și credincioșilor ortodocși, menționând că toți creștinii se roagă la același Dumnezeu.

Acțiunea de donare continuă, doritorii pot depune bani în conturile anunțate sau la Primăria Aleșd, centrul de turism.

 

Urmărește-ne și pe Google News