Jandarmii aleșdeni alături de comunitate pentru un mediu mai curat!

466
Jandarmii aleșdeni
Foto © Jandarmeria Bihor
 

Este deja o tradiție ca în fiecare an jandarmii bihoreni să participe la campaniile de ecologizare organizate la nivelul județului.

Sâmbătă au ales să acționeze în 4 zone diferite. Astfel jandarmii montani și-au întins corzile și echipați cu materialele de escaladă, au ajutat la curățarea și scoaterea sacilor cu gunoaie de pe versantul Drumului National 79 Nucet – Vârtop.

Efectivele Detașamentului 5 Marghita au optat pentru ecologizarea „Pădurii 3 Copaci” și Aleșd, iar cei din Oradea au acționat în zona șoselei de centură.

Când vom conștientiza că locul de depozitare al: (PET-urilor, pungilor, sticlelor, cutiilor de conservă, sacilor cu moloz, spoilerele de mașină etc), NU este marginea drumului și nici desișul pădurii, atunci vom avea un mediu sănătos, un peisaj minunat, iar aceste campanii vor deveni istorie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.