13.1 C
Aleşd
duminică, 19 mai 2024
Blue Container Aleșd

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de GAZ la Aleșd: primarul Todoca a semnat ordinul de începere al lucrărilor

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

SE INTRODUCE GAZUL ÎN ALEȘD. Veste bună pentru locuitorii din zonă. Un proiect mult așteptat de aceștia devine realitate: vor avea acces la rețeaua de gaze naturale în gospodăriile proprii.

- Publicitate -

Reprezentantul HABAU S.R.L., împreună cu primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca în calitate de președinte al ADI Urban-Rural, au semnat azi 29 aprilie 2024 ordinul de începere al lucrărilor și predarea amplasamentului în vederea începerii executării lucrărilor de introducere rețele de gaz și branșamente aferente, care înseamnă realizarea a 134 de kilometri de rețea de gaz în orașul Aleșd și comunele Aștileu, Țețchea și Tileagd, peste 4.900 de branșamente. Data efectivă de începere a lucrărilor este luni, 13 mai 2024.

Orașul nostru trece la un nou nivel de confort și de dezvoltare, deoarece gazul este extrem de important pentru orice comunitate locală. Din perspectiva administrativă m-am asigurat încă de la inceputul mandatului meu de premisele dezvoltării“, a precizat Todoca Ioan, edilul Aleșdului.

Valoarea investiției se ridică la suma de 22 milioane de euro, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Proiectul se va derula prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Uraban-Rural”, formă din cele patru unități administrative.

La semnarea ordinului de începere a fost prezenți si proiectantul lucrărilor, dirigintele de șantier, edilii din Aștileu, Țețchea și Tileagd, reprezentanții instituțiilor de avizare și nu în ultimul rând concesionarul desemnat care va opera rețeaua de gaze după finalizarea lucrărilor.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,522FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI