Fostul şef al Salubri Aleşd se angajează la Primăria Oradea!

991
sava director salubri Aleșd-800x450
Octavian Sava
 

După ce a demisionat pe 20 septembrie din funcţia de director al firmei Salubri din Aleşd, amendată de Garda de Mediu Bihor cu 200.000 lei pentru că a abandonat lângă drumul de Şinteu un munte de peste 150 metri cubi de gunoaie, inginerul Octavian Sava se angajează la Primăria Oradea.

Inginerul a fost declarat săptămâna trecută „admis” la un concurs organizat pentru un post de execuţie în cadrul Compartimentului Eficienţă Energetică, specializat în anveloparea blocurilor.

Sava urmează să susţină săptămâna aceasta proba de interviu, avand toate şansele să o promoveze cu succes.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.