27 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Pas cu pas, cucerim China

Cum să nu te mândrești când valorile tale culturale depășesc granițele tării tale? Cu atât mai mult atunci când trec hotarele Bătrânului Continent. ”Cartea” președintelui Klaus Johannis a fost tradusă de o editură din China și va fi prezentată si lansată într-un cadru cât se poate de oficial si select.

Volumul “Pas cu pas”, scris de presedintele Klaus Iohannis, va fi lansat la a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, unde Romania este invitata de onoare, potrivit unui comunicat al Institutului Cultural Roman.

Am citit volumul și mărturisesc faptul că nu mi s-a părut a avea vreo valoare culturală, dar ce știu eu? Că doar n-am scris vreo carte la viața mea ca să pot să-mi dau cu părerea…. Fie vorba între noi, nici domnul președinte nu cred că a scris vreo carte la viața dumnealui, pentru că umblă vorba ca n-ar fi vorba decât despre un colaj de interviuri acordate de către fostul primar al Sibiului. http://www.stiripesurse.ro/lovitura-uria-a-pentru-klaus-iohannis-nu-el-a-scris-cartea-pas-cu-pas_953096.html

Care va să zică, nici n-ar fi vorba despre vreo anume valoare culturală. De aceea e foarte ciudată implicarea Institutului Cultural Roman în această poveste. Dar cine suntem noi să ne permitem să ne dăm cu părerea despre activitatea somităților culturale din România?

Chiar dacă nu e vorba despre bani publici,vezi articolul: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21229215-volumul-pas-pas-presedintelui-klaus-iohannis-lansat-targul-carte-beijing.htm?nomobile=       

până la urmă ce caută numele unui condamnat definitiv pentru corupție asociat cu omul care a strigat din toți bojocii :”Corupția ucide!”?

Poate că și ipocrizia ucide! Ucide încrederea, credibilitatea și în primul rând morala!Pas cu pas!

A-pro-pos: dacă sunteți curioși cum sună in traducere titlul ”cărții”, folosiți google translate. De scris se scrie așa:一步一步  (Yībù yībù)

 

 

 

 

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,936FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI