Cum a ajuns Românica ”Putere” nucleară!

138

Câtă nesimțire și ignoranță să ai ca să poți denumi o minune de țară ca a noastră ”Românica”?  Și nu, nu au făcut-o străinii!!! Ci slugile și trădătorii fără țară de la noi! Cel mai trist este că”gluma” asta prinde din ce în ce mai bine la ”populația” din ce în ce mai proastă a vremii. Că despre ”națiune” nu cred că mai putem vorbi din1990 încoace!

 

La ”Revoluție” au fost implicați și si ”au mișculat” toți ”deștepții” lumii: de la CIA la MI6 până la MOSSAD prin intermediul țării ”vecine și prietene” Ungaria. RIA, RIA: Hungaria!!!!

Dar să faci dintr-o nație care toată viața s-a sacrificat cu plugul într-o mână și sabia în cealaltă pentru bunăstarea celorlalți, într-o amenințare la situația din zonă, chiar mi se pare un atac direct care nu poate să rămână fără replică! Pentru că a deține arme nucleare, înseamnă fără doar și poate o amenințare!

Numai că Romănia NU DEȚINE, cel puțin deocamdată, nici o armă nucleară!Și nici nu dorim! Cel puțin deocamdată!

Minciuna vine de la un site pretins european, http://www.euractiv.com/section/global-europe/news/us-moves-nuclear-weapons-from-turkey-to-romania/

Aceeași sursă care anunța cu aproape o lună inainte de demisia lui ”Puie Monta” numele viitorului prim-ministru. * Nota autorului: sigur e COINCIDENȚĂ!!!!!

Ai putea crede că e ”mișto” să fii ”putere” în zonă! Adică, hei, suntem CINEVA!!!! La prima vedere!

Doar că in realitate, nu suntem decât o masă de manevră pentru interesele celor MARI!

În ”Criza din Cuba”, sub pretextul amplasării rachetelor nucleare americane în ”patul lui Fidel Castro”, Uniunea Sovietică și-a adus si ”Domnia Sa”, arsenalul nuclear ”aproape de sufletul tău”, fiind cât pe ce să ”ne sinucidem” cu bună-știință” din cauza orgoliilor de stat, ideologie și națiune!

Dacă SUA aduce arme nucleare in România, de ce să nu se apere si Noua Rusie aducând și ea nucleara in Crimeea????? Nimic nou sub soare, totul se repetă! Mai ales când e vorba despre politică( care e cea mai veche meserie din lume? Prostituția? Gresit! POLITICA!!!)

Am stat în calea barbarilor pentru ca să puteți voi gândi, ne-am jertfit copiii și mamele ca să puteți voi, europenilor, să trăiți liniștiți, am renunțat la dezvoltarea noastră ca să puteți voi, ”EUROPENILOR” să vă construiți catedrale, am cărat în spate imperii si migratori…. ca șerbi, iobagi și mușneni pentru ca voi să trăiți in conace si castele feriți de violență!!! Am respectat regulile voastre pentru a ajunge o NAȚIE și un STAT, pentru care ne-am vârsat sângele, fraierilor!!! Si ipocriților!

Generația mea nu va mai accepta să fie trasă pe sfoară și exploatată! Generația mea nu va mai accepta MINCIUNA căreia Voi îi spuneți DIPLOMAȚIE!  Românii nu vor mai accepta să fie zburătăciți de la job-urile pe care voi le refuzați de bine ce vă merge!!!! Fără noi vă mănâncă gunoiul!!! GARBAGE ce sunteți voi de fapt!!! Noi fără voi trăim, in munți, în peșteri, cum am trăit de la îinceputl vremurilor pe care voi nu le-ați trăit dar aveți bani să le cercetați și să le descoperiți.

Nu mai MINȚIȚI  și nu NE MAI mințiți! Pentru că DUMNEZEU e sus și vede! Și o să vă ”răsplătească” după faptă! AMIN!!!!

 

 

 

 

 

Urmărește-ne și pe Google News