5.3 C
Aleşd
vineri, 26 aprilie 2024

Marius Copil pierde în fața lui Roger Federer finala de la Basel

A fost un meci echilibrat și spectaculos la care a contribuit din plin și Marius Copil. Românul a făcut un meci foarte bun în fața lui Federer. Roger federer s-a impus cu scorul de 2-0 la seturi 7-6(7-5) 6-4.

- Publicitate -

O greșeală, un set

Cam așa poate fi caracterizat primul set. Marius a servit enorm de bine. Federer a avut probleme să câștige pe serviciul românului. Marius a reușit un break în debutul setului și a condus cu 3-1. Totuși Federer a reușit să își recupereze break-ul.

S-a făcut 3-3 și s-a mers cap la cap. Federer nu a mai găsit nici o breșă în serviciul românului. Acolo Marius a făcut o singură greșeală, Federer nici una. Concluzia? Set Federer.

Setul doi, început bun Copil, final bun Federer

În setul doi Copil a început foarte bine. A servit așa cum a făcut-o și în primul și a reușit un  break. A condus cu 3-0 si 4-1. Mai apoi Federer și-a recuperat break-ul. A fost un game dramatic pentru Marius Copil care și-a folosit toate șansele de a cere reluări video.

De fiecare dată a fost contrazis de reluările video la o diferență de zecimi de milimetru. Ulterior Federer a cerut o reluare video și a avut dreptate tot la o zecime de milimetru. După ce și-a pierdut serviciul Marius Copil a căzut puțin ca și nivel de joc și Federer s-a impus.

Copil într-o formă bună

La 28 de ani jucătorul român a făcut un turneu bun la Basel unde a trecut de jucători de top precum Cilic sau Alexander Zverev. Este adevărat că Marius face parte din categoria marilor servanți dar se poate face performanță și în acest fel deși este mai greu.

Andy Roddick a avut o carieră prodigioasă în ciuda faptului că unii l-au numit jucător de baseball. Deasemenea anul acesta, Anderson care are un joc bazat ca și Copil, pe un serviciu foarte bun, a jucat finala la Wimbledon pe care însă a pierdut-o în fața lui Djokovic.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,412FaniÎmi place
1,738CititoriConectați-vă
930CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI