Tânără de 17 ani căutată de părinți și Poliție. Ai văzut-o?

441
RADU IASMINA MARIA
RADU IASMINA MARIA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați marți, 13 octombrie a.c., că – RADU IASMINA MARIA – de 17 ani, din comuna Buzescu, sat Buzescu, județul Teleorman, a plecat voluntar în cursul zilei de 13 octombrie 2020, în jurul orei 11.00 de la o pensiune din municipiul Oradea unde locuia cu părinții şi nu a mai revenit.


SEMNALMENTE: 1,70 m înălțime, aproximativ 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr blond cu șuvițe albastre, de lungime medie.


ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă roșie, blugi albaștri sau negri.


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.