25.3 C
Aleşd
sâmbătă, 13 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Poliţiştii bihoreni au dat în ultimele 24 de ore amenzi de 63.080 lei. Șapte permise de conducere și patru certificate de înmatriculare au fost reţinute

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au desfășurat ieri o amplă acțiune pentru creșterea siguranței rutiere pe drumurile județului. Activitățile au vizat combaterea abaterilor săvârșite de pietoni și bicicliști, conducerea sub influența alcoolului sau drogurilor, depășirile neregulamentare și alte comportamente generatoare de accidente.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale, totalizând amenzi în valoare de 63.080 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute șapte permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Dintre sancțiuni, 76 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 18 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, trei pentru opriri neregulamentare și cinci pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni pentru lipsa inspecției tehnice periodice (ITP) și 20 de sancțiuni pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Acțiunile poliției vor continua și în zilele următoare, pentru a asigura respectarea legislației rutiere și reducerea riscului de accidente pe șoselele bihorene.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,846FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI