Sergiu Pop fost jucător la Crișul Aleșd va evolua la liderul SCM Zalău

826
Sergiu Pop Crișul Aleșd-800x528
Sergiu Pop

Partida din „șaisprezecimile” Cupei României a fost ultima pentru atacantul bihorean în tricoul lui CSC Sânmartin. Curtat de mai multă vreme, Sergiu Pop a dat curs ofertei venită de la SCM Zalău, formație care vrea să promoveze în Liga a II-a la capătul acestui sezon.

 

„Am ajuns la o înțelegere cu conducerea CSC Sânmartin pentru rezilierea contractului meu scadent la finalul sezonului. Nu puteam refuza varianta de la SCM Zalău. Mă duc la mai bine pentru mine și familia mea și vreau să pun umărul la promovarea echipei sălăjene în Liga 2”, ne-a declarat Sergiu Pop.

Atacantul a contribuit din plin la rezultatele avute în ultimii doi ani de CSC. „Au fost doi ani frumoși. M-am simțit bine la CSC Sânmartin, am marcat goluri și am ajutat echipa să promoveze în Liga 3, iar în primul sezon ne-am clasat pe locul 6. Le doresc succes în continuare colegilor”, a mai adăugat atacantul.

În actualul sezon, Sergiu Pop a marcat 7 goluri în 9 meciuri în campionat și Cupa României, fiind artizanul calificării echipei în premieră în „șaisprezecimi” după „tripla” reușită cu ACSFC Recea.

Sergiu Pop are 30 de ani și a început fotbalul la CFR Cluj, după care a mai jucat la Unirea Florești, CS Zlatna, UTA Arad, Luceafărul Oradea (în două perioade), Șoimii Pâncota și Crișul Aleșd. Cu UTA și Luceafărul a jucat în Liga a II-a.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.