22 C
Aleşd
luni, 6 mai 2024

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea a obținut o victorie, sâmbătă, în ultimul meci pe care l-au disputat în actuala ediție a campionatului Ligii a II-a

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea a obținut o victorie clară, sâmbătă, în ultimul meci pe care l-au disputat în deplasare în actuala ediție a campionatului Ligii a II-a. Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus, la Uricani, în județul Iași, cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Știința Miroslava, echipa gazdă retrogradând, practic după această înfrângere.

- Publicitate -

Bihorenii au evoluat dezinvolt, au marcat deja de două ori în prima repriză, apoi în partea a doua au dus scorul la 3-0, iar după ce ieșenii au înscris golul de onaore, golgheterul echipei bihorene, Vlad Rusu a marcat al treilea gol în acest meci, el trecând astfel pe primul loc în ierarhia marcatorilor din eșalonul secund.

După aeastă partida, Luceafărul a urcat pe locul IX, cu 50 de puncte.

În clasamentul golgheterilor, atacantul echipei Luceafărul, Vlad Rusu, cu cele 26 de goluri marcate până în prezent, ocupă primul loc, fiind urmat de Valentin Alexandru, de la Dunărea Călărași, cu 24 de goluri, și de Ndiaye Mediop, de la Ripensia Timișoara, și Bogdan Rusu, de la AFC Hermannstadt, cu câte 18 goluri marcate.

În ultima etapă a campionatului, Luceafărul va evolua pe teren propriu, vineri, 1 iunie, de la ora 11, cu Foresta Suceava.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,469FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
998CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI