Pământul s-a cutremurat în România. Ai simțit?

330

Pământul s-a cutremurat în România. La 01:20 s-a produs un cutremur moderat, resimțit și în Moldova, Muntenia și sudul Transilvaniei. Pământul s-a scuturat timp de câteva secunde, fiind deasemenea simțit și în Bulgaria și Republica Moldova. Potrivit Institutului National pentru Fizica a Pamantului magnitudinea a fost de 5.4, la o adâncime de 97 de km.

 

Nu există pierderi de vieți omenești sau pagube materiale.

Site-ul Institutului National pentru Fizica a Pamantului s-a blocat imediat dupa producerea cutremurului, din cauza unei probleme la server.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.