Cutremur de 4,1 în Vrancea

178

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora locală 13:59, în județul Vrancea.

 

Seismul a avut loc la o adâncime de 100 de kilometri, conform Agerpres.

Cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 acesta fiind resimțit și la București.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.