Cristian Pomohaci, înregistrat în timp ce presa un minor să facă sex

2822

Cristian Pomohaci, vedetă a televiziunilor de muzică populară, a fost înregistrat în timp ce încerca să convingă un minor să întreţină relaţii homosexuale.

 

Pe înregistrarea făcută publică de site-ul ziardecluj.ro, se aude preotul în timpul unei conversaţii cu un anumit Flaviu.

Potrivit înregistrării audio Cristian Pomohaci l-ar instiga pe un tânăr ce îi marturisește că e minor, să îi arate organul genital poreclit de preot ”ciocanul”. De asemenea acesta s-ar fi oferit să îi dea bani tânărului.

„Când mi-o arăţi? Amu e spălată, nu mi-o arăţi!?”, îl întreabă preotul pe băiat, iar când acesta îl întreabă ce să îi arate, Pomohaci răspunde: „Ce să îmi arăţi? Păi, ciocanul…”. .

Conform site-ului ziardecluj.ro , preotul l-a îndemnat pe minor să-i facă cunoştinţă cu bărbaţi homosexuali care se prostituează. „Depinde de ceea ce ştii să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex!”, i-a mai spus preotul.

Deocamdată nu a apărut o reacţie a lui Pomohaci la cele prezentate de site-ul clujean, însă Irineu Bistriţeanul, Arhiepiscopul Albei-Iulia, a declarat pentru Ziar de Cluj că „are dosarul pregătit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu s-au grăbit pentru că a crezut că se îndreaptă”.

Întreg dialogul poate fi auzit accesând ziardecluj.ro, dar și în înregistrarea care urmează.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.