Au strigat „demisia” la slujba de Inviere si au fost amendati cu 2.000 de lei

137

Klaus Iohannis a ajuns sambata la Patriarhie, alaturi de sotia sa. Presedintele a iesit dupa cateva minute alaturi de Patriarhul Daniel, avand in mana o lumanare.

 

Imediat dupa inceperea slujbei din randul credinciosilor câteva persoane au strigat „Demisia!”. Jandarmii au intervenit imediat si au indepartat persoanele.

Persoanele identificate, un barbat si o femeie participau in mod constant la proteste, majoritatea neautorizate. Ei au fost amendati cu cate 2.000 de lei pentru abateri la legea 60/1991 privind manifestarile publice, informeaza News.ro.

Este pentru prima data cand Iohannis participa la slujba de Înviere in Capitala in calitate de presedinte.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.