Vadu Crișului – Finalizare proiect PNDL 2, încălzire centrala la centrul de permanență

319

In cadrul programului PNDL 2, in perioada  2017-2019 a fost in curs de implementare proiectul Dotare centru de permanenta cu echipamente medicale, mobilier specific medical si incalzire centrala Vadu Crisului. 

Valoarea totala a investitiei este de 268.829,23 lei , din care contributia comunei Vadu Crisului este de 68.829,23 lei. In cadrul proiectului centrul de permanenta din comuna in cursul anului 2018 a fost dotata cu trusa oftalmologica, scaun tratamentelectrocardiograf portabil Heart Screenstativ perfuzie, paravan mobildulap pentru medicamente, dulap metalic 6 cusete, banca sala de asteptare cu 3 locuri, masa mobila cu 4 roti pivotante, masa examinare ginecologica, canapea examinare combinata, defibrilator clinic CARDIO/AID 360B, ecograf portabil cu doppler, marca HD/Acclarix AX4. 

In anul 2019 a urmat realizarea incalzirii centrale. De la conducerea primariei am aflat ca Incepand cu data de 30 noiembrie incalzirea centrului de permanenta cat si al dispensarului medical este asigurat de un cazan pe lemne de 100 KW, care asigura un climat placut atat pentru pacienti cat si pentru doctori si asistente medicale care lucreaza in dispensarul medical.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.