30.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Festivalul Internațional “Ursulețul de Aur” din Baia Mare: O sărbătoare pentru membrii grupului Onix Music

Palatul copiilor din Baia Mare a fost, în perioada 20-23 iunie, gazda celei de-a 40-a ediții a Festivalului Internațional “Ursulețul de Aur”, un eveniment emblematic care strălucește în calendarul activităților educative naționale și internaționale din 2024.

Sub coordonarea doamnei Doina Bentu, festivalul a reunit în jur de 400 de copii talentați din toate colțurile României, precum și din țări precum Letonia, Portugalia, Bulgaria, Serbia, Ucraina și Republica Moldova. Această ediție jubiliară a fost marcată de un spirit vibrant și o atmosferă veselă, aducând împreună tineri interpreți, care au demonstrat că talentul și creativitatea nu cunosc granițe. Printre aceștia, grupul Onix Music, coordonat de profesoara Denisa Hoble, s-a remarcat în mod deosebit: Sofia Boitoș – trofeul categoriei, Ștefania Dume – premiu special, Maria Simuț – locul 2, Delia Sărăcuț – locul 2, Teofana Ardelean – locul 1.

Cele cinci reprezentante ale grupului au obținut premii superbe, confirmându-și încă o dată poziția de lideri ai tinerelor talente muzicale. Juriul de excepție a fost format din personalități marcante ale scenei muzicale și culturale, inclusiv Narcisa Suciu, Horia Moculescu, Mihai Alexandru, Delia Man, Andrei Boboșan, Mihai Călin Mureșan, Viorica Pârja, Doina Bentu, Tatiana Apanasenko, Mustafa Canbazlar, Zorica Nincovic, Joaquim Caetano și Jelena Loraine Svilpe. Acești experți au avut sarcina dificilă de a evalua performanțele extraordinare ale participanților, dar au reușit să aducă în lumină cei mai buni dintre cei buni.

Marele Trofeu al Festivalului Internațional URSULEȚUL DE AUR a fost obținut de talentata Maria Niță, din Baia Mare.

Acest festival nu este doar un concurs, ci o celebrare a artei, a muncii asidue și a pasiunii pentru muzică. Într-un peisaj pitoresc, tinerii artiști au avut ocazia de a-și expune talentul în fața unui public entuziast, dar și de a învăța unii de la alții, construind punți culturale și prietenii durabile. Anul acesta, festivalul a fost un adevărat succes, reflectând dedicarea organizatorilor și a tuturor participanților.

Reușitele grupului Onix Music și ale celorlalți concurenți vor rămâne în memoria celor prezenți, inspirând noi generații de tineri să își urmeze visele și să își perfecționeze talentul. În concluzie, ediția a 40-a a Festivalului Internațional “Ursulețul de Aur” a fost o adevărată sărbătoare a talentului juvenil, un exemplu strălucit de ceea ce poate realiza dedicarea, creativitatea și munca în echipă. Așteptăm cu nerăbdare edițiile viitoare și suntem siguri că acest festival va continua să fie un far al excelenței artistice pentru mulți ani de acum înainte.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,925FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI