Polițiștii din Tileagd surprind tot mai mulți șoferi băuți la volan

815
 

Zilnic aproape în Tileagd dar și în localitățile din apropiere sunt depistați în trafic conducători auto aflați sub influența alcoolului. Un exemplu în acest sens s-a întâmplat ieri. Un bărbat de 57 ani a fost surprins la volan cu o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

„Luni, 4 iulie, la ora 12.15, pe strada Bistricioarei din localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, marți, 5 iulie, la ora 01.07, pe strada Matei Basarab din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, precizează reprezentanții IPJ Bihor.

Tot, luni, 4 iulie, la ora 08.11, pe drumul județean 792A, înlocalitatea bihoreană Ucuriș, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, localnic, în timp ce conducea o autoutilitară cu număr de circulație provizorie expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Postului de Poliție Tinca continuă cercercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea luni, la ora 07.40, pe strada Calea Sântandreiului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările.

 

Urmărește-ne și pe Google News