Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina în Tilecuș

1199
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 2 iulie, la ora 23.00, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 că, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tilecuș, se află un autoturism răsturnat pe partea stângă, într-un sanț cu o adâncime de aproximativ 1,5 m.

 

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, care a fost unul fără victime, ca fiind un bărbat de 46 de ani, din Tileagd. 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Tot, sâmbătă, 2 iulie, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 65 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișului din Diosig, având o concentrație alcoolică de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, a acroșat un autoturism parcat, evenimentul rutier fiind unul fără victime.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Urmărește-ne și pe Google News