Ultimul update la WhatsApp vine cu o surpriza. Ce poti sa faci inainte sa trimiti o poza

654

Aplicatia pentru mesaje WhatsApp a primit un nou update ce contine multe noi functionalitati, inclusiv abilitatea de a scrie si de a desena pe fotografiile si clipurile trimise sau primite, precum si adaugarea emoji-urilor pe ele.

 

„Cand faci o noua poza sau inregistrezi un clip sau distribui una care se afla deja in telefon, vei vedea automat noul tool pentru editare” a explicat compania pe blog.

Pe langa asta, update-ul aduce si suport pentru flash-ul camerei frontale, adauga posibilitatea zoom-ului pentru clipuri si ofera posibilitatea de a schimba intre cele 2 camere printr-o apasare dubla a ecranului.

Noul update a fost lansat pentru utilizatorii de Android, urmand sa vina foarte curand si pe iOS.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.