Cei de la Sports Illustrated au pus mana pe un iPhone 6s Plus inainte ca acesta sa ajunga in magazine si la utilizatori si au publicat primele fotografii dupa meciul de fotbal american dintre Titans si Vikings.

 

Din pacate, celebra revista americana nu a oferit si imaginile la rezolutia reala. Insa chiar si asa imaginile arata impresionant, atat prin claritate, cat si culorile in cateva situatii dificile.

iPhone 7 Plus vine cu un sistem dual-camera – una dintre camere este wide, in timp ce cealalta este tele, ambele fiind de 12MP. Vezi in galeria foto imaginile

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.