Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure din Butani

5878
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat a fost găsit spânzurat, luni după-masă, într-o pădure din zona satului Butani, comuna Măgești.

 

Poliţiştii au fost alertaţi de doi săteni în cursul zilei de luni, 24 ianuarie, după ce aceștia l-au găsit spânzurat într-un copac.

„A fost găsit spânzurat într-un copac, nu poate fi identificat, doar după îmbrăcăminte. Vecinii spun că ar fi vorba despre CIUCLEA IONEL CLAUDIU, un bărbat dat dispărut în primăvara anului trecut. Noi nu putem să confirmăm 100% că ar fi vorba despre el, așteptăm rezultatul autopsiei”, a declarat pentru AlesdOnline, Rodica Popa prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Știre în curs de actualizare …

Citește și:

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.