Un bărbat din Șuncuiuș s-a spânzurat în propria casă

5101
Criminalistica
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Șuncuiuș s-a spânzurat duminică după-amiază, în propria casă.

 

Bărbatul a fost găsit de soția lui, care a anunţat imediat medicii. Ajunse la faţa locului cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. 

Cazul a fost preluat de poliţişti, care însă deocamdată spun că nu există suspiciune de omor.

„Duminică, 23 ianuarie, la ora 16.22, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel de urgență primit de I.P.J. Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie din localitatea bihoreană Șuncuiuș că aceasta l-a găsit pe soțul său, un bărbat de 32 de ani, spânzurat în interiorul locuinței. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la fața locului, bărbatul a decedat”, a precizat comisar-șef Alina Fărcuța, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei. În prezent nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni, a mai spus Fărcuța.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

 

Urmărește-ne și pe Google News