Bărbat din Butani, comuna Măgești, dat dispărut de familie. L-aţi văzut?

2440
Ciuclea Claudiu
Ciuclea Claudiu

Un bărbat de 46 de ani din comuna Măgești, sat Butani a plecat de acasă în noaptea de marți spre miercuri, iar de atunci este de negăsit.

Famila bărbatului a anunțat dispariția acestuia vineri, 14 mai, la Poliție.

„Poliţiştii Postului de Poliţie Măgeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi la 14 mai, în jurul orei 09.00, de familia unui bărbat de 46 de ani, din comuna Măgeşti, sat Butani, judeţul Bihor – CIUCLEA IONEL CLAUDIU – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 11 mai a.c. şi nu a mai revenit”, se arată într-o informare a IPJ Bihor. 

Bărbatul are o înălțime de aproxtimativ 1,75 m, greutate aproximativ 70 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, poartă mustaţă. La data dispariției bărbatul purta o salopetă de muncă, de culoare neagră, şapcă neagră şi pantofi sport negri

Orice persoană are informații cu privire la bărbatul dispărut este rugat să apeleze 112 sau cea mai apropiată secție de Poliție.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.