Tânăr băut și fără permis prins de polițiști la volan, în Borod

1901
poliția rutieră radar
Foto caracter ilustrativ

Dosar penal pe numele unui tânăr de 21 de ani. El este cercetat penal după ce a fost prins de polițiști că a urcat băut la volan. Mai mult, tânărul nu are nici permis de conducere.

„Marți, 8 iunie, la ora 12.00, pe drumul comunal 188, în localitatea bihoreană Borod a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâg, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul respirat”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.