Incendiu la o societate comercială din localitatea Chistag

4472
incendiu chistag

Luni, 25 ianuarie, pompierii militari aleșdeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială din localitatea Chistag, comuna Aștileu.

​Apelul prin Sistemul Unic 112, care semnala producerea evenimentului, a fost primit în jurul orei 13.50, moment în care, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.

​În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, ardea violent și generalizat un garaj pe structură ușoară, situat în curtea societății comerciale, flăcările amenințând să se extindă la o autobasculantă parcată în apropiere și la un rezervor de motorină, aflat la circa un metru de focare.

Citește și:

​Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, acționând pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția bunurilor din apropierea focarelor.

​Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, după care, forțele de intervenție au continuat să acționeze la fața locului, până după ora 15.30, pentru căutarea eventualelor focare ascunse, înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, evaluarea pagubelor și stabilirea cauzei și împrejurărilor determinante ale incendiului.

​Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la rezervorul de motorină și la autovehiculul din proximitatea construcției afectate de incendiu.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.