APEL UMANITAR. Doi copii și părinții lor au rămas FĂRĂ CASĂ în urma unui incendiu

3716
 

O familie din satul bihorean Bicăcel a rămas fără locuință și fără agoniseala de o viață după ce un incendiu le-a distrus casa. Focul a distrus construcția abia refăcută, iar doi copii și părinții lor au rămas pe drumuri, scrie bihorjust.ro.

Apropiații s-au mobilizat și fac un apel către cei care ar putea să întindă o mână de ajutor familiei afectate de sinistru. Incendiul s-a produs sâmbătă și, de la lucrurile celor mici până la acoperișul locuinței, a distrus tot.

„Agoniseala de-o viață a familiei Lascu din comuna Lăzăreni, sat Bicăcel, a fost mistuită de flăcări, (…), după ce un incendiu puternic a izbucnit în casa în care locuiau împreună 4 persoane, dintre care și doi minori. Abia terminaseră de făcut unele îmbunătățiri la imobil, dar din păcate focul i-a lăsat pe drumuri, chiar în prag de iarnă”, a scris pe Facebook Alexandra Cotuț, rudă cu familia afectată.

Din fericire, niciunul dintre locatarii casei nu a fost rănit în urma incendiului.

Cei care doresc să ajute pot contacta telefonic familia (Ioana Lascu – 0747-540.505; Călin Lascu – 0753-540.214) sau pot să vireze bani în conturile lor bancare: 

  • Cont Euro: RO51BTRLEURCRT0446066501
  • Cont Lei: RO74BTRLRONCRT0446066502

APEL UMANITAR 😞Din păcate strigă sufletul în mine de durere și mă simt atât de neputincioasa în fața acestei încercări…

Publicată de Alexandra Cotuț pe Sâmbătă, 23 ianuarie 2021
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.