Situația cazurilor active de COVID 19 pe localități, la 5 octombrie 2020 în Bihor. În Aleșd 15 cazuri active!

4029
FOTO ©️ Instituția Prefectului județului Bihor

Prefectura Bihor a transmis luni la după-amiază, lista infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active.

 

In acest moment, cele mai multe cazuri active Covid sunt în Oradea, (330), Marghita (34), Tinca (30), Salonta (21), Aleșd (15), Sânmartin (13), Tileagd (12), Sântandrei (11).

În comuna Aştileu 2 cazuri active, în Bratca 7 cazuri active, 5 cazuri active în comuna Măgeşti, restul de UAT-uri din Bihor au mai puţine cazuri.

VEZI mai jos Tabelul, distribuției noilor cazuri de coronavirus din Bihor.

„În ședința CNSU, cu privire la HORECA s-a decis ca în această săptămână, restaurantele, barururile și cafenelele vor fi deschise pe același scenariu verde, în toate localitățile din județul Bihor. Școlile, în urma consultării cu Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Bihor vor fi în scenariul verde, în intergralitate”, a transmis prefectul Dumitru Țiplea.

LIVE Declarațiile prefectului Dumitru Țiplea în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, 5 octombrie

Publicată de Institutia Prefectului Bihor pe Luni, 5 octombrie 2020
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.