Aproape 100 metri cubi de material lemnos pentru construcții, confiscați de polițiștii din Aleșd, de la o societate comerciala din Vadu Crisului

2317
Foto caracter ilustrativ
 

Joi, 21 septembrie a.c., la ora 15.00, polițiștii Poliției Oraș Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu reprezentanți ai Ministerului Apelor și Pădurilor București au efectuat un control la o societate comercială din localitatea bihoreană Vadu Crișului, în urma căruia au fost confiscaţi valoric 99,82 metri cubi de material lemnos pentru construcții, în valoare de 16.713 lei, expediate fără documente legale de proveniență. Societatea comercială respectivă a fost sancționată contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în cuantum de 10.000 lei.

 
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.