Apel donare sânge pentru o profesoară de la Colegiul Tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd

13781

O profesoară de limba română în vârstă de 38 de ani, de la Colegiul Tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd, are nevoie URGENTĂ de sânge (orice grupă sanguină). În acest moment se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă din Cluj-Napoca, secția Nefrologie.

Familia, prietenii și colegii de muncă lansează un apel umanitar de ajutorare a profesoarei şi îi roagă pe cei care pot dona sânge să se prezinte miercuri, 19 februarie în cadrul Spitalului Orășenesc din Aleșd, vis-a-vis de autogară, clădirea veche parter, intrarea din curte pentru a dona.

De menţionat este faptul că aceasta poate primi sânge de la orice donator indiferent de grupa sanguină.

De asemenea oricine dorește să ajute, o poate face donând sânge la sediul Centrului de Transfuzie Oradea (str. Louis Pasteur – 30, în fiecare zi de lucru, de luni până vineri inclusiv, între orele 7:30 – 11:30), cu specificaţia, “donez pentru secţia de Nefrologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj Napoca, medic curant dr. Moldovan”.

Haideți să întindem o mână de ajutor şi să facem un efort comun. Stă în puterea noastră să ne ajutăm un semen aflat la nevoie!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.