15.3 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Luna noiembrie adună pe scena Teatrului Regina Maria rodul unor stagiuni bogate şi vă invită să vă bucuraţi de spectacole variate

Urmărește-ne și pe Google News

Toamna se înmulţesc motivele pentru care să veniţi la teatru! Luna noiembrie adună pe scena Teatrului Regina Maria rodul unor stagiuni bogate şi vă invită să vă bucuraţi de spectacole variate, care pot satisface nevoia fiecăruia de comedie, dramă sau de tragedie.

- Publicitate -

Noiembrie teatral începe cu o poveste înduioşătoare, presărată cu momente de umor, despre nişte animăluţe care oferă o lecţie de umanitate celor care s-au pierdut în iureşul vieţii şi au uitat să mai fie oameni. „O poveste foarte simplă”, de Maria Lado, regia Elvira Rîmbu – joi, 3 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Studio Arcadia, „Omuleţ” îi invită pe cei mai mici dintre spectatori să înveţe, prin intermediul teatrului, care sunt componentele corpului uman şi ce funcţie are fiecare dintre acestea.
Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, copii sunt poftiţi să păşească pe minunatul tărâm al poveştilor româneşti, prin spectacolul „Capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, regia Daniel Vulcu. Însă, dacă îşi imaginează cineva că ştie deja tot ceea ce întâmplă în poveste, se înşeală. Pentru a vă convinge, haideţi la teatru!
Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19:00, sunteţi poftiţi la cabaret! Nu orice cabaret, ci la „Cabaretul Dada”, de Matei Vișniec, regia Anca Bradu. Un spectacol în care lumea cabaretului, războiul şi revoluţia îşi găsesc un limbaj comun: teatrul. Un joc stilistic extraordinar care va avea două efecte contrare asupra spectatorului: amuzamentul prin muzică, dans, măşti, absurdul situaţiilor, dar şi conştientizarea consecinţelor pe care Primului Război Mondial le-a avut asupra fiecărui aspect al umanității. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Studio Arcadia, se deschid porţile universului teatral pentru cei mai mititei spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, prin spectacolul „MIC SAU MARE?”, regizat de Nagy Viktoria.
Duminică, 20 noiembrie, ora 11:00, la Sala Arcadia, haideţi să-i ajutăm pe „Hansel şi Gretel” să găsească drumul spre casă şi să o învingă pe vrăjitoarea cu casă de turtă dulce.

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare vă invităm  să vă bucuraţi de comedia vremurilor noastre: spectacolul „Domnul Jurdan”, o rescriere dramatică după comedia „Burghezul Gentilom” de Jean Baptiste Poquelin Molière şi după „Jourdain cel scrântit” de Mihail Bulgakov, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză.

Joi, 24 noiembrie, ora de la ora 19:00, tot la Sala Mare, sunteţi aşteptaţi la „Audiția”, de Alexandr Galin, regia Mircea Cornișteanu, o tragi-comedie care prezintă povestea a şase femei ce se lasă seduse de mirajul unei vieţi mai bune în străinătate.
Luni, 28 noiembrie, ora 19:00, la Sala Mare vă invităm la „Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas”, de Dennis Kelly, regia Bobi Pricop – un spectacol despre consecinţele pe care corupţia şi minciuna le au asupra spiritului uman şi despre cum pot să transforme acestea un om integru într-un oligarh corupt şi lipsit de scrupule. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Luna noiembrie lasă cortina să cadă după spectacolul „Cheia”, de András Forgách, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, care se va juca marţi, 29 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.
De asemenea, vă anunţăm că după începerea spectacolului accesul în sală este permis doar în pauză, iar valabilitatea locului se pierde.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI