Spectacole și activități pentru copii, de 1 iunie, la Aleșd

2031
Ella Bella și Bogdan Medvedi ex Maxim
Ella Bella și Bogdan Medvedi (ex Maxim)

Copiii, părinții, dar și bunicii sunt așteptați de 1 iunie în Parcarea de lângă Ștrandul Termal din Aleșd. Vor avea loc spectacole de dans, muzică și teatru, sunt pregătite jocuri, concursuri și ateliere de creație pentru cei mici.

 

Anul acesta, Primăria Aleșd și cei de la Clubul Copiilor Aleșd, Stația de Pompieri din oraș, Liceul Teoretic „Constantin Șerban”, Colegiu Tehnic „Alexandru Roman” și asociația „Orion”, au pregătit o listă cu o mulțime de evenimente și activități în Parcarea de lângă Ștrandul Termal din Aleșd, în aer liber.

Acestea au loc miercuri, 1 IUNIE, începând cu ora 13:00 până la ora 21:00. Activitățiile sunt potrivite pentru micuții de toate vârstele: desene pe asfalt, alergare, triciclete, biciclete, role, jocul cu cercul, sarit coarda – mentionam ca recuzita pentru fiecare activitate, se aduce de catre participant (ex. Creta colorata, coarda, cercuri, triciclete, biciclete, role, si foarte important echipamente de protectie). Inscrierile la concursuri se fac la fata locului.

Tot în cadrul activităților este pregătită și o super-petrecere animată de către Ella Bella, trupa de dans ”Metaphoric”, Georgiana Caba, Trupa FRIENDS, Daiana Marusca, și un concert Bogdan Medvedi & Dj Ackym.

De asemenea un tobogan gonflabil cu acces gratuit, va transforma Ziua Copilului într-un adevărat festival.

„Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag la eveniment, să cântăm, să dansăm și să ne bucurăm împreună pentru momentele când reușim să redevenim copii”, transmit reprezentanții primăriei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.