Caravana Gaudeamus Radio România, ediția Oradea 2019

50
 

Caravana Gaudeamus Radio România revine săptămâna viitoare la Oradea pentru ediția cu
numărul șase. Între 8 şi 12 mai, orădenii sunt aşteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei și
Anul Cărții în România, la cel mai cunoscut și mai îndrăgit târg de carte din țară.

 

Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus și Radio
România Cluj-Napoca), Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi
regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de un sfert de secol a acestui proiect.

Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile să vă destindeți printre cărți, să
răsfoiți și să alegeți pe îndelete volumele care vă vor împrospăta biblioteca și vă vor ține companie pe
parcursul următoarelor săptămâni. Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină, muzică și jocuri educative, se vor reuni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus Radio România, amenajat pentru a treia oară în în Piața Unirii. Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor îi așteaptă pe toți pasionații de lectură, invitați cu acest prilej să își voteze favoriții, în materie de titluri și edituri și să participe la Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.

Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică,
între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Conferința de presă care precede deschiderea ediției va avea loc marți, 7 mai, la ora 13.00, în Sala Mare a Primăriei Oradea.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.