Cea mai bună și așteptată colaborare a anului 2021! Violeta Gherman și Stângaciu (video)

3705
Violeta Gherman și Stângaciu
Violeta Gherman și Stângaciu
 

După vestita melodie “M-o prins badea de cojoc” care a ajuns sa fie cântată în toată țara, si după un album de muzica populară lansat în anul 2019 de Violeta Gherman alături de Stângaciu, iată ca a venit vremea sa ne bucurăm de încă o melodie cum nu ați mai auzit în aceeași formula de colaborare.

 

Melodia intitulată sugestiv “Hai bădiță și merem”, poate fi încadrată în tiparul melodiilor de dragoste, dar totodată și în cel al realismului, al veșnicilor intemperii sătești. Artista a creat versurile ținând cont de poveștile reale întâlnite la cunoscuți, precum și de discuțiile care au loc între cei care se iubesc, datorită persoanelor din jurul lor, persoane care mereu stau în calea dragostei dintre ei.

Atât Violeta cât și Stângaciu se numără printre cei mai de succes artiști din Bihor și din țară, datorită activității lor ireproșabile din acest domeniu.

Violeta Gherman și Stangaciu – Hai badita si merem 

Artista ne spune că pentru ea este o bucurie să aibă posibilitatea sa transmită prin cântec tot ceea ce se întâmpla în viața satului precum și gândurile și sentimentele sale proprii. Deși muzica populară de Bihor este pe primul loc în preferințele sale, artista ne mărturisește ca la evenimente interpretează orice gen muzical, reușind de fiecare data sa atragă asupra ei lauri și bucuria tuturor invitaților.

La începutul anului 2021 artista și-a creat propria formație muzicală, alături de care participă la toate evenimentele la care este invitată si pe care ea o numește sugestiv “a doua familie”. Alături de colegii din formație, pe care i-a ales în funcție de talentul lor, Violeta promite sa va facă cele mai reușite evenimente (nunți, botezuri, petreceri private, spectacole), pe care sa le țineți minte toată viața și se pare ca reușește ce și-a propus.
Fiind o persoana prietenoasa și sinceră, colaborarea cu aceasta este una frumoasă, liniștitoare și de un real succes. De la prezență scenică, voce, discurs și jovialitate, Violeta Gherman putem spune ca este alegerea ideală atunci când îți cauți formație pentru evenimentele personale!

Pe lângă evenimentele personale la care ia parte, Violeta Gherman este și o buna prezentatoare la spectacolele zilelor comunale, desfășurandu-și activitatea în domeniul de peste 10 ani.

Pentru a-i putea urmări activitatea, vă puteți abona la canalul ei de YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

 

Urmărește-ne și pe Google News